söndag 12 maj 2013

Var är slumpaknappen..?

Hej alla!

Äntligen dags för lite mer arladag, vilken utspelade sig för någon månad sedan. Denna gång är ursäkten för det sena inlägget en dator som flippat ut totalt.

Hur som helst, laxsoppa med spenat skulle lagas till huvudrätt, hade vi besämt. Att bestämma det var lika tråkigt som vanligt, Arla har lovat slumpaknappen tillbaka, men vi börjar misströsta...

Ännu en lättlagad arlamiddag blev det i alla fall. Och uppäten blev den också:

Anneli:
"God vardagssoppa!"

Lena:
"Gott och lättlagat!"

Mr.Arla:
"Gott, och väldigt lättlagat, för mig var det bara att sätta sig ner och äta!"

Arlamannen:

Innan vi åt dagens efterrätt berättade Lena bland annat om sitt afrikanska dansminne, vilket i korthet består i att hon gick en kurs i afrikansk dans i grupp, och hon blev så inne i det hela så till slut var det bara hon som stod kvar i mitten och dansade, omedveten om att alla andra var färdigdansade och roade beundrade Lenas dans.

Men men, vi bakade en Kevins kladdkaka också! Se här så fint:


För det första undrade vi varför den hette Kevins kladdkaka, vi hade inte undersökt det hela så noga. Lena föreslog att Kevin deltagit i en tävling Arla anordnat, där man skulle skicka in sitt bästa kladdkakerecept.

Lena:
"Alltså det var någon Kevin som hittat på den, med socker och choklad och marshmallows, inga raffinerade smaker, men gott!"

Arlamannen:
"Inte så kladdigt, jag vill känna kladdet!"

Anneli:
"Segt. Lite barnslig smak."

Mr. Arla:

Även Arlababyn var med och åt, dock inte så mycket mat, eftersom han föredrog sin fot:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar