söndag 4 december 2011

Tårtkalas!

Vi fortsätter att slumpa oss genom Arlas nya exotiska såser.. förra veckan var det grön currysås och nu var det den röda såsen som skulle provas. Det blev nudlar och skaldjur i röd currysås och till efterrätt enkel gräddtårta med kvarg.

Curryrätten var liksom föregående veckas curryrätt tämligen lättlagad och avnjöts med ett halvtorrt vitt vin som gjorde sig fint till den lilla hetta som Arla begåvat sin currysås med. Det visade sig vara en inte alls dum vardagsrätt som både jag och Anneli skulle kunna tänka oss att svänga ihop igen vid tillfälle. Särskilt Mr Arla gillade rätten, men lade samtidigt till att hungern kanske höjde betyget lite grann. Arlamannen var mindre imponerad, han är överlag skeptisk till thailändska matinfluenser.

Anneli:

Lena:

Arlamannen:

Mr Arla:






Tårtan visade sig vara inte bara väldigt lättlagad utan också väldigt god! Vi var lite skeptiska till att stoppa tårtan full av vaniljkvarg men det gjorde den faktiskt lite lagom frisk och inte alltför söt. Vi smällde i oss halva tårtan och resten tog jag och Anneli med oss till jobbet till matlåda dagen efter. Nä det gjorde vi faktiskt inte, men tanken var lockande. Vitvinsglögg blev det till tårtan, säsongen till ära! O så pappersslumpade vi fram en nyårsmeny till nobel också, mer om detta i nästa inlägg!

Anneli:

Lena:

Mr Arla:

Arlamannen:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar