Nykokt hummer med grönsaksceviche och korianderyoughurt
Arlamannen: "Jag gillar ju hummer, men jag tycker inte att tillbehören tillförde något."

Anneli: "Det smakade gott, men jag tycker inte att hummer är tillräckligt gott för det priset."

Mr.Arla: "Det var goda tillbehör, men det tillförde inte något direkt till hummern."

Lena: "Jag tyckte om tillbehören men de passade väl inte sådär speciellt ihop till hummern."

Vi kunde alla i alla fall konstatera att det var en spännande upplevelse att äta hummer!
Pepparstekt oxfilé med glaserade betor, krispig ostronskivling och vispat örtsmör
Mr. Arla: "Köttet var väldigt bra stekt! Jag vet inte vad som skulle ha kunnat gjort det godare."

Arlamannen: "Och vad gott kryddat det var, extremt god kryddning!"

Lena: "Det är gott, men jag är mer för att ha såser till."

Anneli: "Va gott!"

Marängtårta med youghurt och rosenvatten
Det roligaste med att tillverka den här tårtan, var kanske att slänga på rosenbladen i slutet. Det stod inget om att man skulle slänga på dem, men det stod heller inte att man inte skulle göra det, så vi gjorde det.
Lena: "Det är ingen smak som bara poffar ut ur munnen sådär, men det var ganska gott."

Anneli: "Jag gillar maräng överhuvudtaget, och det här var helt ok."

Både Mr. Arla och Arlamannen tyckte det var sådär.
Arlamannen:

Mr.Arla:

Vi ska ju förresten inte glömma att tipsa om att man kan dricka till rätterna också, t.ex. cava och rödvin och sött mousserande rosévin!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar