tisdag 19 januari 2010

Körsbärsöl?


Jag tänker vara lite ambitiös inför torsdagens Arlarecept! Det här med alkohol är ju viktigt, och jag har vänt mig till Systembolagets hemsida för råd:

Prova med ett sött vitt vin, gärna med lite mognad. Vinet bör vara minst lika sött som desserten för att inte upplevas som surt. Ett portvin av tawny typ är också gott till, liksom ett glas körsbärsvin eller körsbärsöl.

Låter la gött? Vad vill Lena, Arlamannen och eventuellt Mr Arla insupa på torsdag tro?

4 kommentarer:

  1. Lena lämnar vinvalet i Annelis trygga händer. Har generellt lite svårt för dessertvin men tänker att det beror på ovana och bästa sättet att vänja sig är väl att dricka helt enkelt :)

    SvaraRadera
  2. Så inte det söta vita vinet, portvin eller körsbärsvin alltså? Lutar åt körsbärsöl här tror jag bestämt!

    /Anneli i Lena and Anneli

    SvaraRadera
  3. körsbärsöl kan bli en intressant upplevelse!! Men att se dig dricka öl Anneli ska bli det intressantaste av allt ;)

    SvaraRadera
  4. Det ska bli roligt att och se vad ni kom fram till! =) man dricker dessertvin alldeles för sällan- men äter sötsaker alldeles för ofta..
    Lycka till!
    //Marie

    SvaraRadera