tisdag 17 november 2009

Det blir dajmtryffel till middag

Det härliga är att man inte får bestämma själv. Säger Arla att det blir dajmtryffel till middag så blir det det. Då undantas man från alla idéer om att inte äta godis på vardagar och inte laga julgodis innan december (om nu dajmtryffel kan räknas som julgodis). Det kvarstår dock en hel del frågetecken. Kommer våra tryfflar att bli sådär runda och fina som i bilden på receptet på Arlas hemsida? Och varför kallas de egentligen tryfflar? Är inte tryffel en sorts lyxig svamp?

7 kommentarer:

  1. Jag ville bara säga att jag blir jätteinspirerad av er sida! Jag ska också laga Dajmtryffel till middag!

    SvaraRadera
  2. Du kan väl lägga ut receptet oxå, eller bjuda hem din bror och hans fru på en smakbit?

    SvaraRadera
  3. Brodern med fru kommer definitivt bjudas över när ett recept kommer tillagas i den färdigrenoverade lägenheten. Alltså i januari eller så. Just dajmtryffeln skall tillagas i en skruttig ersättningslägenhet en grå novembermåndag. Men; kolla in bloggen framåt januari, så vet du vilket tillagat recept du och makan kan bjudas på! Kan bli vad som helst!

    SvaraRadera
  4. Oj glömde tillägga: receptet skall tillagas 23 nov. Vi skall berätta allt om det så snart som möjligt efter det. Här är en tjuvkik på receptet:

    http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15724

    SvaraRadera
  5. Mycket inspirerande blogg! Jag ser fram emot när ni slumpar fram ris och cornflakesreceptet.

    SvaraRadera
  6. Ris och cornflakesreceptet ser vi också fram emot med viss skräckblandad förtjusning! Håll utkik på bloggen så kanske det kommer snart!

    SvaraRadera
  7. De kallas väl tryfflar för att de innehåller tryffelsvamp?

    SvaraRadera