tisdag 12 oktober 2010

Arlamail och Arlaprodukter

På en härlig drinkkväll härom veckan när vi just smaskat i oss den första drinken och de första snittarna gav oss vår vän Pernilla en trevlig överraskning. Vi har ju länge undrat när vi egentligen ska kunna försörja oss på bloggen och slippa gå upp tidigt på morgonen och släpa iväg oss till jobbet. Helt enkelt: när ska sponsringspengarna börja dundra in egentligen?
Vi kan nu glädja våra läsare med att det första sponsringspaketet har anlänt. Pernilla tog helt sonika saken i egna händer och tog kontakt med Arla för att föreslå att vi skulle få lite trevliga Arlasaker som kompensation för alla av Arlas mjölk-smör-grädd-och cremefraicheprodukter som vi köper varje vecka till våra arlakvällar. Så här såg konversationen ut.


Ny fråga:
Från: Pernilla Månsson

Fråga: Hej Arla! Jag vill bara tipsa er om en blogg som mina vänner Lena och Anneli har startat: http://www.lenaannelimasteringtheart.blogspot.com/ där de varje vecka (i ett års tid nu) slumpar fram recept från er och lagar till sig själva och sina vänner (mig inklusive). De har verkligen spridit glädjen med er sida och slumpa recept, så hela vår umgängeskrets använder sig av det just nu. Skulle ni kunna tänka er att skicka ett litet paket med lite arlasaker till dom skulle det vara jätteroligt. För tänk vad dom köper era arlaprodukter till varje vecka och får oss andra att göra likadant. Tack på förhand! Med vänliga hälsningar Pernilla Månsson



From: konsumentkontakt@arlafoods.com
To: pernilla_mansson@hotmail.com
Subject: Svar från Arla-Arlasaker/Elin
Date: Fri, 17 Sep 2010 16:02:01 +0200

Hej!

Tack för ditt mejl.
Vad kul att de vill testa våra recept på deras blogg! Vi har inte så mycket skojiga kökssaker för tillfället men om du återkommer med en adress så ska skicka av det vi har till dom.
Tack för att du hörde av dig till oss! Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar kring Arla, våra produkter eller recept.

Med vänlig hälsning
Arla Forum
Elin
Arla Forum
020-99 66 99



From: pernilla_mansson@hotmail.com
To: konsumentkontakt@arlafoods.com
Subject: RE: Svar från Arla-Arlasaker/Elin
Date: Sat, 18 Sep 2010 09:59:41 +0000

Hej och tack för ert svar!! :)
Vad kul, då kan jag överraska dom nästa Arlakväll! :)
Imorgon ska vi faktiskt ha Valarlavaka, titta gärna på bloggen då.
Jag uppger min adress så tar jag med sakerna till Lena och Anneli, dom kommer bli väldigt glada!

Tack återigen!!
Med hjärtliga hälsningar
Pernilla Månsson


Pernilla fick mycket riktigt ett paket fyllt med give-aways som hon delade ut till oss på drinkkvällen. Rena Julafton ju! Bland annat låg olika ostknivar, osthyvlar, knäckformar och en mjölkskummare i paketet. Så här glada blev vi av arlagrejerna!






Vi vill såklart nu också passa på och tacka Pernilla än en gång för att hon nu inte bara är Arlakvällarnas trognaste gäst och fotograf utan även vår presskontakt. Fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar